Gå med i Elisabeth Persson's YouTube kanal Spirit Guide TV! Till för uppvaknade själar som vill inspireras av andra likasinnade.

Varje vecka bloggar Elisabeth Persson om ett unikt innehåll om ditt super-undermedvetna, högre medvetande och är en vägvisare i den nya tiden, 5D dimensionen.

Kom med i vår Privata Exklusiva Communitygrupp 5D Master Pice inspirerar vi med verktyg & support team för att komma in i mästarenergin och skapa mirakel. Är du den första vågen av de 144 000 inkarnerade själarna. Det är dags att handla nu.Vi kan inte vänta längre utan vi måste bygga system som fungerar. Bygga den nya civilisationen. Vi kommer tillsammans skapa 5D Projekt/Eget Företag. Vill du leva i sin sanning och följa sitt kall, skapa din Life Mission. Om du känner att detta resonerar med dig. Välkommen och kontakta mig på 0760278001, för ett personligt mästarsamtal. Gruppen är till för såväl indigos, regnbågsbarn, som har jobbat ett tag och fårstår att att du kan skapa din verklighet.
Tillsammans bygger vi den nya kärlekskulturen med system som fungerar, när de gamla systemen kollapsar kryper vi in i det nya.

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: post@spiritguide.se
Spirit Guide