Lösgör Dig Från Alla Begränsningar!

Boka en Session "CEHH-Hypnos" eller "Medial Vägledning" Endast För Medlemmar i Spirit Guide T&M


Elisabeth Persson CEHH-Core Energy Healing Hypnosis är en metod som hjälper dig att gå tillbaka till hjärtat av själen. I generationer tillbaka har du berövats ditt sanna jag, genom att inte lyssna på dig själv. Som Intuitiv/Empat/ Hög Känslig är du uppfostrad att rädda andra i stället för dig själv. När du tappar kontakten med ditt hjärta, mister du också kontakten med din själ. Återupprätta kontakten med dig själv och få kontakt med ditt högre jag och källan. Så att du kan manifestera dubbelt så snabbt.

Hypnos är den bästa och snabbaste vägen att lösa karma och skapa bestående förändringar.

1

Soul Cleasning Session
3 X 120 min Hypnos


Under 3 session på 120 min "Detoxar" vi din själ från alla begränsningar. Det gör du genom att kontakta ditt "Super-undermedvetna" kopplar upp dig till ditt högre jag och tar bort mönster, hinder och blockeringar i barndomen, tidigare liv, och för dig in i framtiden. Under samtliga sessioner jobbar jag med att aktivera ljuskoder så att du kan stiga i frekvens. Det finns speciella metoder för att titta på din Soul Mission under sista session kommer vi att besöka även detta okända fält.

Har du några frågor runt hypnos? Ställ frågor genom att svara i formuläret.


Ordinarie Pris: 7000 kr       Medlems Pris: 5500kr  

2

CEHH-Hypnos

120 min


Boka en session hypnos för att lösa energiblockeringar som stoppar dig och gör att du upplever att du sitter fast. Jag kan och hjälpa dig att bli medveten om vart blockeringen sitter. Därför behöver du inte bestämma dig i vilken tidslinje vi ska köra som: Hypnos i Hypnos i Barndomen, Hypnos Tidigare Liv eller  Hypnos in i Framtiden eftersom vi befinner oss på en ny tidslinje i 5D, så tar vi det där du sitter fast. CEHH-Hypnos är den bästa och snabbaste vägen till bestående förändringar. Har du mycket i ditt bagage är Soul Clearing att rekommendera. 

Har du några frågor runt hypnos? Ställ frågor genom att svara i formuläret.


Ordinarie Pris: 2500 kr      Medlemspris: 2000kr 

3

Future Teller/

Vägvisare i 5D, 60 min


Elisabeth har 20 års erfarenhet av att vägleda människor och kan läsa andras energier. Hon kanaliserar sina svar från den högsta källan "Arkachic Records" och anses som en av Sveriges bästa sierska, hon och har en förmåga att se saker som du själv inte ser som mönster,  hinder och blockeringar och är bra på att ange tid. Med hennes positiva och kärleksfulla sätt ser hon alltid möjligheter. Som vägvisare i den nya tiden kan hon hjälpa dig att landa i dina energier med din tvillingsjäl och hjälpa er med återförening.


Ordinare Pris: 1295 kr     Medlems Pris: 995kr 

Om Spirituella Hypnotisören/
Vägvisaren i 5D

Elisabeth Persson, Spirit Guide AB


Elisabeth har 20 år erfarenhet som Spirituell Hypnotisör och Lärare. Hon har tidigare arbetat  med förändring och utveckling som förändringsledare på företag. De senaste åren lever Elisabeth i sin dröm och hjälper människor att bli plocka bort blockeringar så att de kan bli den bästa utgåvan av sig själv. Numera bloggar hon om den nya tiden 5D mot ett högre medvetande och gör Energi Uppdateringar varje månad.

 

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: post@spiritguide.se
Spirit Guide