Lösgör Dig Från Alla Begränsningar!


1


Under 3 session på 120 min "Detoxar" vi din själ från alla begränsningar. Det gör du genom att kontakta ditt "Super-undermedvetna" kopplar upp dig till ditt högre jag och tar bort mönster, hinder och blockeringar i barndomen, tidigare liv, och för dig in i framtiden. Under samtliga sessioner jobbar jag med att aktivera ljuskoder så att du kan stiga i frekvens. Det finns speciella metoder för att titta på din Soul Mission under sista session kommer vi att besöka även detta okända fält.

Har du några frågor runt hypnos? Ställ frågor genom att svara i formuläret.


Ordinarie Pris: 7000 kr       Medlems Pris: 5500kr  

2

CEHH-Hypnos

120 min


Boka en session hypnos för att lösa energiblockeringar som stoppar dig och gör att du upplever att du sitter fast. Jag kan och hjälpa dig att bli medveten om vart blockeringen sitter. Därför behöver du inte bestämma dig i vilken tidslinje vi ska köra som: Hypnos i Hypnos i Barndomen, Hypnos Tidigare Liv eller  Hypnos in i Framtiden eftersom vi befinner oss på en ny tidslinje i 5D, så tar vi det där du sitter fast. CEHH-Hypnos är den bästa och snabbaste vägen till bestående förändringar. Har du mycket i ditt bagage är Soul Clearing att rekommendera. 

Har du några frågor runt hypnos? Ställ frågor genom att svara i formuläret.


Ordinarie Pris: 2500 kr      Medlemspris: 2000kr 

3

Future Teller/

Vägvisare i 5D, 60 min


Elisabeth har 20 års erfarenhet av att vägleda människor och kan läsa andras energier. Hon kanaliserar sina svar från den högsta källan "Arkachic Records" och anses som en av Sveriges bästa sierska, hon och har en förmåga att se saker som du själv inte ser som mönster,  hinder och blockeringar och är bra på att ange tid. Med hennes positiva och kärleksfulla sätt ser hon alltid möjligheter. Som vägvisare i den nya tiden kan hon hjälpa dig att landa i dina energier med din tvillingsjäl och hjälpa er med återförening.


Ordinare Pris: 1295 kr     Medlems Pris: 995kr 

Om Spirituella Hypnotisören/
Vägvisaren i 5D

Elisabeth Persson, Spirit Guide AB