Välkommen till
Elisabeth Persson!


Bli medlem i min privata facebook grupp för ett högre medvetande. Stötta
mitt arbete genom att gå med i gruppen eller swisha en donation 0760278001.
Skriv gåva på raden meddelande.

 

Få en Gratis Meditation av Elisabeth Persson!

Det finns ingen som kan stoppa dig. Bara du själv och dina tankar.

Det du tänker, så känner du, och så handlar du.

Börja med att ta bort rädslor som stoppar.

Anmäl dig  till en gratis meditation.

Så att du kan attrahera framgång!

 

Lyssna på Elisabeth Persson, Hypnotisör

Spirit Guide T&M - Community
  för ett högre medvetande

Samlingsplatsen för Spirituellt Uppvaknade

Empater och Hög Känsliga


Längtar du också efter att bli fri från allt som hindrar dig från att leva i din dröm? Vill du inspireras av andra som också har startat resan mot ett högre medvetande, och träffa likasinnade? Jag anordnar olika arrangemang som event och utbildningar där ni kan träffas.

 

Jag är ganska övertygad du som har dragits till denna grupp är ett stjärnfrö, vilket innebär att vi har inkarnerat för första gången någon stans i vårt stjärnsystem. Ca 53 % av jordens befolkning har inkarnerat på jorden och ca 47 % har inkarnerat i stjärnsystemet?

 

Vi som har inkarnerat i stjärnsystemet har uppgiften att skapa en bättre värld och sprida den nya kärlekskulturen.

Join Spirit Guide T&M!

Din Prenumeration innehåller:

01

Energiuppdatering med efterföljande frågor

Varje månad gör Elisabeth en Energi Uppdatering om hur energierna kommer att påverkas varje ny månad.

 

Efter varje månad video kommer Elisabeth att ha en timme live där communityn får ställa frågor frågor som de undrar över gällande relationer, uppvaknadet till 5D, Spirituella frågar om guider och andlighet och personlig utveckling.

02

Utbildningar & Sessions

upp till 25% lägre pris

Varje månad kommer Elisabeth att hålla guidade hypnoser till ett reducerat pris för utbildningar och event för alla som är med i gruppen.

 

Du som anmäler dig till medlemsforumet kommer att få alla utbildningar och event till 25 % procent avslaget på ordinarie pris.

03

En kanaliserad tarot-läggning & Meditationer

Varje månad kommer Elisabeth också att ha en medial vägledning och meditationer för hur du ska transformera och manifestera mera. Direkt riktat till hela gruppen.

04

Medlemsforum

Du får tillgång till unik kunskap som Elisabeth delar med sig av efter hennes 20 år som spirituell lärare och hypnotisör. Du får stöttning och stöd av gruppen.

Om Elisabeth Persson


Elisabeth Persson, Själslig PT, och Intuitive Guide och Lärare sedan 20 år, Spirituell Hypnotisör sedan 10 år. Författare, bloggare och entreprenör. Numera är jag en Vägvisare i den nya tiden mot ett högre medvetande, 5D dimensionen. Jag lägger ut Energi Uppdateringar varje månad, kanaliserar från andra dimensioner. Ger er medial vägledning. Allt för att hjälpa till ett högre medvetande och skapa en bättre värld.

 

Om du väljer att prenumerera får du inte tillbaka pengarna på det du har betalt oavsett om du har betalt per månad eller för ett helt år. Så är osäker så gör en månadsprenumeration den kan du sluta månanden efter. Du får själv hålla reda på datumen du har registrerat dig. Så det du har betalt har du bundit upp dig på och får du inte tillbaka pengarna eftersom det är en prenumeration.

Vad kan jag hjälpa dig med? 

Jag har jobbat med förändring och utveckling av människor och företag i hela mitt liv och har många strängar på min lyra.  Från att jobba med förändring och utveckling på företag till att jobba one to one med hypnos med att transformera gammal stagnerad energi, för du ska ta bort alla blockeringar och manifestera dina drömmar. Vi träffas både via Facebook Live och andra kurser/event som Spirit Guide AB anordnar.

 

I denna gruppen får du inspiration och stöd av gruppen, men du kan också boka en session för personlig vägledning eller hypnos för att ta bort mönster hinder och blockeringar.

 

 

Förändra Dina Energier!

Förändra Ditt Liv!

Förändra Världen!

 

Elisabeth Persson

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: elisabeth@deepchange.se
Spirit Guide