Sprid den nya kärlekskulturen.  Åk på Retreat, utbilda dig till Hypnotisör eller

bli en vägledare i den nya tiden – förändra människors liv!

Spå i vanliga kort! - Online kurs


 Har du länge funderat över att du vill bli en vägledare, en intuitiv coach i den nya tiden? Du är skaparen av din verklighet.

 

Detta är första delen av många för att hjälpa människor att komma ut ur sin Spirituella Garderob.

Att börja med att lära dig spå i kort är det bästa sättet att öva upp intuitionen, och börja prata med guider, så att även du blir guidad av ditt högre jag.

Korten är ett hjälpmedel att komma upp till Oneness. Varje gång du tar i korten så är det dina guider som har börjat jobba. 

 

Den här stjärnan har jag själv gjort när jag satt i köket hos min mormor Evana jag var bara 7 år gammal när jag la min första stjärna. Till skillnad från många andra vägledare så kan jag ange tid. Det kommer du också kunna göra.

 

Efter du har köpt denna kursen, kommer du att få en e-mail, med login och användarnamn så att du kan komma in på plattformen.

Kolla gärna lite senare vilka kurser som jag kommer att ha tillgängliga.

 

https://elisabethpersson.kartra.com/portals/all-courses

 

KURSINFORMATION

Vad får du: 10 Video Lektioner + Guide boken 

Plats: Online

Pris:  är 2500 kr, Medlemspris:  1500 kr. (156 $) inkl. moms privatpersoner. Exkl. moms för företag. 

Kursens innehåll:

 Förberedelser före du startar, centrera dig till nollpunkt, kopplar upp dig till Oneness, sätter beskydd. 

  • Hur du lägger en stjärna, hur du tolkar korten.
  • Hur avslutar du? Hur du tar tillbaka din energi.
  • Du får 10 video som förklarar varje del ingående och sedan en slutlig video med hela processen.
  • Ett kurskompendium som du kan ladda ner i PDF.

Jag har jobbat med medial vägledning i 21 år och levt på det. Att guida människor till att få bli och göra vad de älskar är min själs syfte. Att sedan dessutom kunna ta bort blockeringar med min CEHH Hypnos är fantastiska gåvor, säger Elisabeth Persson, Spirituell Hyonotisör och Vägvisare i den nya tiden, 5D.

 

Anmäl dig NU! Kursen är tidsbegränsad sedan dröjer det ett tag innan du kan anmäla dig igen.

 

Anmäl dig till väntelistan här så att du inte missar chansen att få hjälp med dina drömmar. Hur du manifesterar i den nya tiden.

 


Spirituell Hypnotisör - 10 platser


Jobbar du som egen företagare idag eller planerar du att göra det? Kanske arbetar du idag som: kroppsterapeut, massör, akupunktör, energi medicin och vill ta dina kunskaper ett steg djupare. 
Hypnos är den bästa och snabbaste vägen att ta bort, mönster, hinder och begränsningar. Allt för att du ska manifestera din själs syfte och hjälpa andra göra detsamma.

 

CEHH; Core Energy Healing Hypnos är en unik teknik som Elisabeth Persson har skapat. Den har växt fram genom hennes 1000-tals sessioner hypnos. 
"Vår högsta uppgift är att bli den bästa versionen av oss själva".

Så att vi kan stå i vår kraft och super-manifestera.

 

Vill du jobba som Spirituell Hypnotisör och hjälpa andra att lyckas? Hjälpa dem att plocka bort blockeringar så att de och du kan följa sitt kall? Kunskapen till ditt super-undermedvetna är nyckeln till allt. Du är alkemisten och kan lösa dina och andras problem genom ett gudomligt energiarbete i kontakt med medvetande tillståndet i healing hypnos.


CEHH - Core Energy Healing Hypnos är tekniken som löser blockeringar i alla tidslinjer i detta livet, tidigare liv och för dig  fram i framtiden. Med sessionen Fast Progression Session.

Knacka på dörren till ditt undermedvetna där finns alla svaren, säger Elisabeth Persson, Spirituell Hypnotisör.

KURSINFORMATION:

Kursdatum: Tre Helger:

Del, 1 Hypnos i Barndomen, 26-27 okt, kl 9:00-16:00.

Del, 2 Hypnos i Tidigare Liv,  23-24 nov, kl 9.00-16.00.

Del, 3 Hypnos i Framtiden, 21-22 dec, kl 09.00-16.00.

Plats: Vasagatan 14C, Limhamn eller någon stans utomlands.

Pris:  är 20900 kr, Medlemspris: 15675 kr. inkl. moms privatpersoner. Exkl. moms för företag.


Heart Mindset Retreat - 15 platser


Är du entreprenör eller håller du på att skapa ett nytt projekt. Följer du ditt hjärta? Vilka gåvor har du? Hur kan du dela dessa gåvorna till världen? Skapa ett penningsystem som fungerar? Där du jobbar mindre och tjänar mer.
 

Jobbar du som andlig entreprenör och har inte fått de resultaten som du vill ha? Eller håller du på att starta upp eget  ditt livsprojekt ett företag och vill ha en kickstart? Din livsuppgift är att träda in i din själs syfte.  

 

Ta Steget - Gör Skiftet - Skapa ditt drömliv!

Är du redan företagare idag, men har tappat sugen eller känner dig vilse? Letar du efter någonting som har en djupare mening? Vill du också följa ditt kall?  Drömmer du om att hjälpa andra att göra skillnad i världen, och samtidigt själv leva i överflöd. 

 

"Ett enda steg kan förändra hela ditt liv".


På Heart Mindset Retreat lär dig att följa ditt hjärta och plocka fram det du är riktigt bra på. Marknadsföra det så att det kan ske. Allt företagande handlar om din självkänsla och självförtroende. Du kommer få hjälp med att lägga en plan och följa den. Planen kommer inte att vara som du har agerat tidigare. Våra energier opererar från ett högre medvetande. Det krävs ett helt nytt sätt att tänka i ett högre medvetande. Vi kommer och jobba att tydliggöra mönster och begränsningar och bryta dem.
Så att du kan leva i välmående & överflöd.

Det är din födelserätt att arbeta med det som som du har kommit hit till jorden för att göra, säger Elisabeth Persson.
 

KURSINFORMATION:

Kursdatum: Under 2 dagar från Lör, Sön

18-19 januari,

Lördag  18/1-2020, kl 9:00-18:00.

Söndag 19/1-2020, kl 09:00-18:00.

Plats: Deep Change/Koncept 3K

Vasagatan 14 C
216 12 Limhamn

Pris:  är 7995 kr, Medlemspris: 4000 kr. inkl. moms privatpersoner. Exkl. moms för företag.

 

Så Här Säger Kursdeltagare!

"Elisabeth är en skicklig hypnotisör, träffsäker vägledare och nytänkande entreprenör som är kärleksfull och levererar".

Mariann Lasses

Jag är så tacksam att du har kunnat hjälpa mig med alla hypnoser och utbildningen som Vägvisare/Vägledare. Det har förändrat mitt liv totalt och det känns som jag har gått igenom en själslig reningsprocess. Tack!

Else-Marie Wollmo

Kursen som Spirituell Hypnotisör är magisk och spännande. Det har varit enormt utvecklande och lärande, vad hypnos kan göra med en själv, och med andra,  under kursen. Genom ett eget inre växande kan man först hjälpa andra. 

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: post@spiritguide.se
Spirit Guide