Facebook Community

Gå med i min Privata Facebook Grupp

Klicka här för att delta i denna privata Facebook gruppen Spirit Guides T&M.

 

Jag är glad att kunna erbjuda er denna privata Facebook grupp. Här får du energiuppdateringar, mediala vägledningar och videos om uppstigningen. Du blir inspirerad och motiverad att vara en del i uppstigningen. Samt låt dig motiveras av all min kunskap som Spirituell Hypnotisör och ta del av all den kunskap som jag lägger ut.

"Du har allt du behöver inom dig!"

Elisabeth Persson

01

En energiuppdatering med efterföljande frågor

Varje månad gör Elisabeth en Energi Uppdatering om hur energierna kommer att påverkas varje ny månad.

 

Efter varje månad video kommer Elisabeth att ha en timme live där communityn får ställa frågor frågor som de undrar över gällande relationer, uppvaknadet till 5D, Spirituella frågar om guider och andlighet och personlig utveckling.

02

Utbildningar & Event

25% lägre pris

Varje månad kommer Elisabeth att hålla guidade hypnoser till ett reducerat pris för utbildningar och event för alla som är med i gruppen.

 

Du som anmäler dig till medlemsforumet kommer att få alla utbildningar och event till 25 % procent avslaget på ordinarie pris.

03

En kanaliserad tarot-läggning specifikt till gruppen

Varje månad kommer Elisabeth också att ha en medial vägledning och kanalisering som handlar om hur du kan transformera och manifestera mera. Direkt riktat till hela gruppen.

04

Medlemsforum

Du får tillgång till unik kunskap som Elisabeth delar med sig av efter hennes 20 år som spirituell lärare och hypnotisör. Du får stöttning och stöd av gruppen.

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: post@spiritguide.se
Spirit Guide