Välkommen till 5D Masterpiece!


Mirakelmästarens Verktyg - Support Team
I övergången till 5D och den nya jorden behöver du  ha tillgång till verktyg & support-team

Communityn för dig som vill jobba med din Life Mission & Skapa en bättre värld.

Du gör det genom att:

1. Arbeta med det Inre Ljuset så att du kan Stå i Din Egen Kraft, oavsett vad som sker.

2. Medverka till Yttre förändringar, skapa system som fungerar.

3. Sam-skapa eget 5D Projekt/Eget 5D Företag.

4. Jobba On Line på gemensam plattform & gemensamma Fysiska Möten

 

Lyssna på videopresentation om 5D Masterpiece! 

 

Första vågen, de 144 000 inkarnerade själarna är på
väg ut!


Det är dax, att handla säger mitt högre jag! Du kan inte vänta på att andra ska göra det!

LDd

Boka ett gratis Mästarsamtal! Fyll i formen:  mail och telefon, så ringer vi upp.
Sms:a 0760278001

 

Lyssna på Elisabeth Persson, 5D Master Pice

5D Masterpiece - Community
  Mästare som vill bygga den nya civilisationen!

Mästarenergin Manifesterar Mirakel

Redo för att ta nästa steg!


Har du tröttnat på att vara på ett jobb där det finns lägre medvetande? Redo att ta steget att hoppa? Eller vet du att du har uppgift att skapa förändringar där du jobbar idag?  

Känner du dig manad att bli en Change Acension Whyshower? Genom att förändra dig själv och dina energier kan du förändra världen.

Vill du inspireras av andra som också har tagit steget till sin Life Mission? Inspireras av nya idéer och inspiera andra med ditt nya projekt där du styr ditt liv med den feminina kraften? För att sedan förändra världen, med tanken: Det som gynnar en gynnar alla? Ta steget och gå in i mästar energin. Det finns inga begränsningar för vad du kan åstadkomma. Bara, kärlek, glädje frid och fred.

 

Först blir du mästaren över ditt eget liv och sedan blir mästaren i genomföra förändring mot en 5D Masterpiece. Du kan jobba Individuellt eller kollektivt. I gruppen kan ni jobba flera åt samma mål. Du bestämmer själv. Allt vi skapar tillhör gudskraften och vi är alla uppkopplade till källan. Totalt sammankopplad med allt som är. Full Unity!

 

01

Insidan - Låt ljuset flöda!

Vill du ha hjälp till övergången till 5D? Först måste du skapa ett eget support-system via attraktionslagen. Vi arbetar intensivt under 30 dagar med detta.


Uppgradera dina energier till 5D. Lär dig att kanaliserar ner svar från Galaktiska Federationen så att du kan träffa varelser från andra planeter.


Om du vill förändra världen måste du först förändra dig själv.
Lär dig nya tekniker, ta del av utbildningar som:
1,Core Flower of Heart, 2. Spå i vanliga kort samt 3. Själslig PT. 4. Spirituell Hypnotisör kostar extra.

Du är beredd att ständigt jobba med dig själv, så att du tvättar bort mörker och insidan transformeras till en ärkeängel och du blir en uppstigen mästare. När du har gjort det är du redo att ta nästa steg.

 

Du attraherar rätt personer, saker och platser och skapar Mirakel genom ditt hjärta.

 

02

Utsidan - Skapa Nya System

Vill du vara med och bygga den Nya Jorden? Har du förmågan att föreställa dig hur nya system ska se ut? Är du medveten om de system som inte fungerar?


Lär dig hoppa in på den bästa tidslinjen. På vilket sätt kan vi tillsammans skapa system som fungerar och minskar klyfterna mellan människor. Kärlek!

Hur kan vi förbättra, förekla vårt liv på bästa möjliga sätt? Leva uppkopplade med allt som är. Igemenskap och Glädje.

03

Samskapa - 5D Projekt/Företag

Vill du skapa en förändring i ditt liv genom att samskapa om ett nytt projekt? Jobb? Boende? Du kan säkert finna någon att samarbeta med två eller flera som gör samma sak.

Samskapa och stöd varandra i ditt/ert Nya Projekt/Eget Företag. Vill du skaffa Med Beds, eller annan Tesla energi.

 

Ta del av varandras idéer och motiveras av glädjen och andra som redan är på G. Tillsammans med andra likasinnande expanderar ni era energier och det visar sig i fysisk form.

Hur kan vi tillsammans bygga upp det nya? Hur kan vi alla samarbeta tillsammans. Utbyta erfarenheter och kunskaper. Online och Fysiska Möten.

04

Medlemsforum/Utbildning/System

Vi jobbar tillsammans med vårt inre ljus och hjälper varandra att komma vidare med att uppgradera oss till Uppstigna Mästare. 

 

Tillsammans bygger vi  den Nya Jorden med system som fungerar. Vad brinner du för? Vad är din kunskap?

 

Du jobbar sedan med ditt eget 5D  Projekt eller Eget Företag.Till hjälp har du tre utbildningar att tillgå. Vi kommer ses On Line samt Fysiska möten för de som önskar.

 

Du får också information om en On Line Marketing Plattform som är väldigt bra och hur du ska göra för att skapa ett självgående piano under förutsättning att du beställer det genom mig.

Högre Medvetande - det är dags att handla


Nu tar vi nästa steg på resan till ett högre medvetande och besöker dimensionerna

Efter att ha grävt i kaninhålet, samt blivit upplysta, jobbar med ljuset genom meditationer. Det är nu dags att handla, träd framinta din nya roll som en uppstigen mästare. Du följer den fria viljan och vi jobbar för lagen om ett. Full Unity!

 

Du som vill ta nästa steg resan till ett högre medvetande, bli en självmästare och kanalisera ner svar från änglar och uppstigna mästare. Det är dags att handla. Vi kan inte vänta på att någon annan ska komma och hjälpa oss. Vi måste hjälpa oss själv! Thats it! 

 

Vi tar nu tillsammans steget vidare, jobbar tillsammans On Line och fysiskt med att stötta varandra. Jobbar också som Grid Workers med att höja ljuset. Kristal Grid och samskapande med våra projekt.

Efter Lejonportalen som var den 8/8 har jag fått tillgång till ett nytt ljus från platsen av ljus Essanssani kommer Source många av er som dras till mig har varit med mig i tidigare liv. Tillsammans jobbar vi med det inre ljuset som Uppstigna Mästare, serva världen med att höja det inre ljuset, skapa yttre förändring, bygga nya system som fungerar. Arbetar tillsammans med våra 5D Projekt eller Egna Företag.

 

Paket 1. Community Själs Syfte och Bygga Nya System - Coaching, Utbildningar 1-3, 1295 kr per mån (150 dollar).

1. Core Flower of Heart, (värde 515 kr)
2. Lär dig Spå i vanliga kort, (värde 1500 kr) 
3. Själslig PT, (värde 2097 kr)

4. En timme intuitiv coaching per mån, (värde 1295 kr).

5. 5D Masterpiece - bli en Self-Master - kanaliserade hypnoser.

Community där vi träffas on line, och fysiskt för de som önskar och diskuterar våra projekt. Det är dag att gå framåt nu säger mina guider.

 

Paket 2. Community Själs Syfte, Bygga Nya System - Coaching, Utbildningar 1-4, 2260 kr per mån (266dollar).

1. Core Flower of Heart, (värde 515 kr)
2. Lär dig Spå i vanliga kort, (värde 1500 kr) 
3. Själslig PT, (värde 2097 kr)

4. Spirituell Hypnotisör, CEHH Hypnos värde (14440 kr)

5. En timme coaching per mån, (värde 1295 kr).

6. 5D Masterpiece - bli en Self-Master - kanaliserade hypnoser.

Community där vi träffas on line, och fysiskt för de som önskar där vi träffas med våra projekt. Det är dags att gå framåt nu säger mina guider.

 

 

Se mer om utbildningarna här:

 

Härmed förbinder jag mig att prenumerera på 5D Master Pice och det dras 1295 kr på mitt bankkonto varje mån under 12 mån. Eller 2290 kr under 12 mån, om du vill lägga till utbildningen Spirituell Hypnotisör. Om du betalar årsvis får du 2 månader gratis.
 

 

Om mitt kall att skapa förändringar - skapa en bättre värld

Elisabeth Persson, Min Life Mission är att hjälpa människor att bli egen mästare. Jag är en Starseed och har levt i högre dimensioner och inkarnerat på jorden mer än en gång för att skapa ett högre medvetande. Jag har varit 3 kraftfulla män i mina tidigare liv. Det påverkar mig i detta livet. Jag har varit Alexander den stora i tidigare liv.

 

Jag har alltid kännt en så stor kärlek till människorna och stått upp för andra, tidigare undrade jag varför. I dag vet jag. Det har med min historia att göra, både i detta livet och i tidigare liv. Tvillingsyster och syster till en utvecklingsstörd bror.

Jag har alltid jobbat med mänskliga förändringsprojekt, kanaliserat ner nya koncept och genomfört det. Jag har gjort massor. När jag har genomfört mina projekt har jag gått vidare.

Jag har jobbat som organisationskonsult och infört EQ, Emotionel Inteligens på företag redan 1998 startade jag mitt första företag som organisationkonsult inom EQ. Samtidigt jobbade jag som Unversitetslärare inom Vägledningsmetodik. Nog det roligaste jag någonsin har gjort. I ett annat uppdrag skapade jag mentala broar på (ÖresundsbroKonsortiet) när Danmarksbron byggdes.

Jag arbetat förändringledare inom större organisationer. Bland annat kvalitetssäkrat bemötande och förhållningssätt inom äldreomsorgen. Dessutom arbetat som Starta Eget Rådgivare för de som har varit på ytterta grenen och haft fantastiska resultat. Känt stor glädje i allt jag gjort.

Jag har alltid vetat inom mig att min uppgift skapa ett bättre liv för människorna. Kärleken till livet Gud och människorna är så stor.

För att sedan jobba som Intuitiv Coach och Själslig PT, och Lärare sedan 20 år, 2011-12 kanaliserade jag ner min utbildning CEHH Hypnos. Core Energy Healing Hypnosis. Multidimensionell utbildning. Jag har jobbat som Spirituell Hypnotisör och utbildat Spirituella Hypnotisörer sedan 10 år. Jag är certifierad Hypnoterapeut Internationellt och i Norden.

Jag är författare och har skrivit två böcker. Förbättringsprogam Affärsinnovationer: Nytänkande kring ledning och styrning. Hur du skapar Organisatorisk Kreativitet på företag. Samt boken Finn din Core Energi Designa din Framtid. 

 

Stor kärlek till dig och det hade varit kul och ha med dig på förändringståget!

 

Massor med ljus! Elisabeth Persson

 

Förändra Dina Energier!

Förändra Ditt Liv!

Förändra Världen!

 

Elisabeth Persson

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: elisabeth@deepchange.se
Spirit Guide