Välkommen till 5D Masterpiece!


Mirakelmästarens Verktyg - Support Team
I övergången till 5D och den nya jorden behöver du  ha tillgång till verktyg & support-team

Communityn för dig som vill jobba med din Life Mission & Skapa en bättre värld.

Du gör det genom att:

1. Arbeta med det Inre Ljuset så att du kan Stå i Din Egen Kraft, oavsett vad som sker.

2. Medverka till Yttre förändringar, skapa system som fungerar.

3. Sam-skapa eget 5D Projekt/Eget 5D Företag.

4. Jobba On Line på gemensam plattform & gemensamma Fysiska Möten

 

Lyssna på videopresentation om 5D Masterpiece! 

5D Masterpiece - Community
  Mästare som vill bygga den nya civilisationen!

Mästarenergin Manifesterar Mirakel

Redo för att ta nästa steg!


Join 5D Masterpiece!

Fyra delar som skapar Mirakel:

01

Insidan - Låt ljuset flöda!

02

Utsidan - Skapa Nya System

Vill du vara med och bygga den Nya Jorden? Har du förmågan att föreställa dig hur nya system ska se ut? Är du medveten om de system som inte fungerar?


Lär dig hoppa in på den bästa tidslinjen. På vilket sätt kan vi tillsammans skapa system som fungerar och minskar klyfterna mellan människor. Kärlek!

Hur kan vi förbättra, förekla vårt liv på bästa möjliga sätt? Leva uppkopplade med allt som är. Igemenskap och Glädje.

03

Samskapa - 5D Projekt/Företag

Vill du skapa en förändring i ditt liv genom att samskapa om ett nytt projekt? Jobb? Boende? Du kan säkert finna någon att samarbeta med två eller flera som gör samma sak.

Samskapa och stöd varandra i ditt/ert Nya Projekt/Eget Företag. Vill du skaffa Med Beds, eller annan Tesla energi.

 

Ta del av varandras idéer och motiveras av glädjen och andra som redan är på G. Tillsammans med andra likasinnande expanderar ni era energier och det visar sig i fysisk form.

Hur kan vi tillsammans bygga upp det nya? Hur kan vi alla samarbeta tillsammans. Utbyta erfarenheter och kunskaper. Online och Fysiska Möten.

04

Medlemsforum/Utbildning/System

Vi jobbar tillsammans med vårt inre ljus och hjälper varandra att komma vidare med att uppgradera oss till Uppstigna Mästare. 

 

Tillsammans bygger vi  den Nya Jorden med system som fungerar. Vad brinner du för? Vad är din kunskap?

 

Du jobbar sedan med ditt eget 5D  Projekt eller Eget Företag.Till hjälp har du tre utbildningar att tillgå. Vi kommer ses On Line samt Fysiska möten för de som önskar.

 

Du får också information om en On Line Marketing Plattform som är väldigt bra och hur du ska göra för att skapa ett självgående piano under förutsättning att du beställer det genom mig.

Högre Medvetande - det är dags att handla

Om mitt kall att skapa förändringar - skapa en bättre värld

Elisabeth Persson, Min Life Mission är att hjälpa människor att bli egen mästare. Jag är en Starseed och har levt i högre dimensioner och inkarnerat på jorden mer än en gång för att skapa ett högre medvetande. Jag har varit 3 kraftfulla män i mina tidigare liv. Det påverkar mig i detta livet. Jag har varit Alexander den stora i tidigare liv.

 

Jag har alltid kännt en så stor kärlek till människorna och stått upp för andra, tidigare undrade jag varför. I dag vet jag. Det har med min historia att göra, både i detta livet och i tidigare liv. Tvillingsyster och syster till en utvecklingsstörd bror.

Jag har alltid jobbat med mänskliga förändringsprojekt, kanaliserat ner nya koncept och genomfört det. Jag har gjort massor. När jag har genomfört mina projekt har jag gått vidare.

Jag har jobbat som organisationskonsult och infört EQ, Emotionel Inteligens på företag redan 1998 startade jag mitt första företag som organisationkonsult inom EQ. Samtidigt jobbade jag som Unversitetslärare inom Vägledningsmetodik. Nog det roligaste jag någonsin har gjort. I ett annat uppdrag skapade jag mentala broar på (ÖresundsbroKonsortiet) när Danmarksbron byggdes.

Jag arbetat förändringledare inom större organisationer. Bland annat kvalitetssäkrat bemötande och förhållningssätt inom äldreomsorgen. Dessutom arbetat som Starta Eget Rådgivare för de som har varit på ytterta grenen och haft fantastiska resultat. Känt stor glädje i allt jag gjort.

Jag har alltid vetat inom mig att min uppgift skapa ett bättre liv för människorna. Kärleken till livet Gud och människorna är så stor.

För att sedan jobba som Intuitiv Coach och Själslig PT, och Lärare sedan 20 år, 2011-12 kanaliserade jag ner min utbildning CEHH Hypnos. Core Energy Healing Hypnosis. Multidimensionell utbildning. Jag har jobbat som Spirituell Hypnotisör och utbildat Spirituella Hypnotisörer sedan 10 år. Jag är certifierad Hypnoterapeut Internationellt och i Norden.

Jag är författare och har skrivit två böcker. Förbättringsprogam Affärsinnovationer: Nytänkande kring ledning och styrning. Hur du skapar Organisatorisk Kreativitet på företag. Samt boken Finn din Core Energi Designa din Framtid. 

 

Stor kärlek till dig och det hade varit kul och ha med dig på förändringståget!

 

Massor med ljus! Elisabeth Persson

 

Förändra Dina Energier!

Förändra Ditt Liv!

Förändra Världen!

 

Elisabeth Persson

© Copyrights by Spirit Guide. All Rights Reseved.

Spirit Guide i Sverige AB
Adress: 216 12, Limhamn, Vasagatan 14C
Telefonnummer: 0760-278001
E-post: elisabeth@deepchange.se
Spirit Guide